BAM behaalt ‘Best Practice’ met Combi-kaart

Utrecht, 17 februari 2014 – Het project Nieuwbouw Hoog Catharijne heeft een bijzonder hoge score van 31,5 punten gehaald bij de audit door Bewuste Bouwers. Er is veel aandacht besteed aan alle vijf de pijlers. De items Bewust, Veilig en Verzorgd scoorden boven de norm en bij de items Milieu en Sociaal is zelfs een best practice score behaald, namelijk met de invoering van de Combi-kaart.

Mobility Card Services is zeer verheugd met dit nieuws en feliciteert BAM Utiliteitsbouw en Roel van Heumen in het bijzonder met dit mooie resultaat!

De ontwikkeling en invoering van de Combi-kaart was volgens Bewuste Bouwers absoluut een best practice waard. Met de Combi-kaart wordt de toestroom van auto’s naar het stationsgebied aanzienlijk beperkt. Werknemers en onderaannemers parkeren aan de rand van de stad op een P+R locatie en reizen het laatste stuk met het openbaar vervoer naar het centrum. Het auditverslag noemt de Combi-kaart in één woord uniek!

Meer over de audit leest u hier

BAM behaalt Best Practice met Combi-kaart

 

 

 

 

 

 

Op de foto: De officiële in ingebruikname van de Combi-kaart. Met Victor van den Berg (MCS), Roel van Heumen (BAM) en wethouder Frits Lintmeijer.