BAM primeur met Combi-kaart

Utrecht, 15 januari 2014 – Hans Hendrikx (BAM Civiel) en Koen de Boer (BAM Utiliteitsbouw) hebben van Jochem Brons (Mobility Card Services) de eerste Combi-kaart in ontvangst genomen. De overhandiging markeert de start van de pilot en hiermee heeft BAM de primeur als het gaat om snel en gemakkelijk reizen van en naar het centrum van Utrecht.

Overhandigen combikaart BAM-1-web

Met de introductie van de combi-kaart kunnen medewerkers en onderaannemers van BAM die werkzaam zijn op het project Nieuw Hoog Catharijne hun auto’s buiten het centrum parkeren en vervolgens gemakkelijk en snel met het openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht reizen. De kaart geeft toegang tot de P+R locaties De Uithof en Westraven en geldt hier vandaan als OV-vervoersbewijs. Kortom; met één kaart parkeren én reizen met het OV.

Hiermee komt BAM tegemoet aan het beleid van de gemeente Utrecht om de toestroom van auto’s als gevolg van de grote projecten in het centrum van Utrecht zoveel mogelijk te beperken.

De Combi-kaart is een initiatief van Mobility Card Services (MCS) en BAM, en biedt een slimme en praktische oplossing voor werkgevers en werknemers. Als serviceprovider regelt MCS het proces van uitgeven van kaarten tot registreren van transacties en de afrekening naar de werkgever (en de gemeente Utrecht). Bovendien is MCS aanspreekpunt voor kaarthouders. De werknemer hoeft geen losse kaartjes meer te declareren en met het gebruik van de kaart draagt hij bij aan het terugdringen van parkeerproblemen en files.

Victor van den Berg (Adjunct Directeur MCS): “We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met BAM. Met de combi-kaart bieden wij een structurele en praktische oplossing die bijdraagt aan het verbeteren van de duurzame bereikbaarheid van Utrecht. Tegelijkertijd ontzorgen wij hiermee de werkgever. We verwachten dan ook dat er snel meer geïnteresseerde organisaties zullen volgen.”

Voor meer informatie over de combi-kaart kunt u contact opnemen met Mobility Card Services via telefoonnnummer 030 – 511 2200.

Mobility Card Services is een zusje van Mobility Managers. Dit bedrijf heeft de ambitie om uit te groeien tot een van de grootste serviceproviders op het gebied van mobiliteit.

Op de foto: Jochem Brons (MCS) en Hans Hendrikx (BAM Civiel)