Eerste QB Pas overeenkomst voor a.s.r.

Houten, 28 oktober 2013 – Verzekeringsmaatschappij a.s.r. biedt als eerste bedrijf in Utrecht haar medewerkers de mogelijkheid om in 2014 met de QB Pas te reizen. Het bedrijf sloot hiertoe een overeenkomst met Mobility Card Services, de organisatie achter de QB Pas. Hierdoor kunnen de medewerkers van de Utrechtse verzekeraar volgend jaar eenvoudig en voordelig reizen met het openbaar vervoer.

De QB Pas is hét vervoersbewijs voor de werkende OV-reiziger in Utrecht. De opvolger van de succesvolle Utrecht Bereikbaar Pas biedt medewerkers een voordelig alternatief voor de file. Met de QB Pas kunnen zij 7 dagen per week onbeperkt reizen met bus en tram in de regio Utrecht.

a.s.r. is een deelnemer van het eerste uur aan Utrecht Bereikbaar. Al sinds 2009 zorgt de verzekeraar dat haar medewerkers gebruik kunnen maken van de Utrecht Bereikbaar Pas. De populaire pas krijgt in 2014 een vervolg in de vorm van de QB Pas.

Fiona van ’t Hullenaar directeur Business Support van a.s.r.: “Met de pas stimuleren we het gebruik van het OV, daarmee leveren we een grote bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot én aan de bereikbaarheid van Utrecht. Mede hierdoor hebben we het afgelopen jaar in totaal 65.000 auto’s minder van en naar Rijnsweerd Noord laten rijden. Dit draagt bij aan onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.”

Cees Oostrom, directeur van Mobility Card Services: “Wij zijn verheugd dat een toonaangevend bedrijf als a.s.r. de toegevoegde waarde van de QB Pas inziet. Dankzij de deelname van werkgevers kunnen wij het openbaar vervoer aantrekkelijk maken voor werknemers in de regio Utrecht en daarmee OV-gebruik stimuleren. Hierdoor blijft Utrecht duurzaam en bereikbaar, ook in 2014”.

Meer informatie:
www.qb-pas.nl 

Eerste QB Pas voor asr

Adri Meijdam en Fiona van ’t Hullenaar (a.s.r.) ontvangen de QB Pas van Menno van de Wetering en Victor van den Berg (Mobility Card Services).