Seminar ‘Optimaal reizen, minder kosten. Utrecht Bereikbaar na 2013′.

Op donderdag 13 juni organiseert Mobility Managers het seminar: ‘Optimaal reizen, minder kosten. Utrecht Bereikbaar na 2013’. De vraag die hier centraal staat is: Hoe organiseert u woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, zodat uw medewerkers optimaal reizen en u tegelijkertijd kosten én tijd bespaart? Het seminar vindt plaats tussen 15.00 en 18.00 uur, in het Spoorwegmuseum in Utrecht.
Aanleiding voor het seminar is het feit dat het programma Utrecht Bereikbaar dit jaar ten einde komt. Daarom nemen VNO-NCW Utrecht en Kamer van Koophandel Midden-Nederland initiatief om hun achterban te informeren over de mogelijkheden die het openbaar vervoer biedt. Want de pluspunten van openbaar vervoer behoeven geen toelichting: duurzaam, voordelig en minder parkeer- en fileproblematiek. Maar hoe regelt u het optimaal, zodat u kosten bespaart en de administratieve lasten beperkt? Dat gaan we op 13 juni laten zien.
spoorwegmuseum_utrecht

Programma

15.00-15.30 uur: ontvangst in het Spoorwegmuseum.

15.30-17.00 uur: inhoudelijk programma.

Onder leiding van we Gert-Jan Jansen bieden we concrete handvatten, tips en inspiratie:

  • Michaël Kortbeek, voorzitter Platform Utrecht Bereikbaar, blikt terug op 5 jaar Utrecht Bereikbaar.
  • De directie van Rijkswaterstaat gaat in op de wegwerkzaamheden rond Utrecht voor de komende jaren en het programma Beter Benutten.
  • Mobiliteitsexpert Ronald Postma van Syndesmo geeft u volledig inzicht in de mogelijkheden van het openbaar vervoer en de diverse mobiliteitskaarten die op de markt zijn of komen. Ook zal worden ingegaan op de aanpak van de nieuwe busvervoerder Qbuzz richting Utrechtse bedrijven en instellingen.
  • Tenslotte vertelt een panel van bedrijven en instellingen, waaronder Universiteit Utrecht, Hema en SNS Reaal, hoe zij hun mobiliteitsbeleid hebben vormgegeven.

17.00-18.00 uur: netwerkborrel.

Vragen

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Utrecht Bereikbaar, via 030 711 1470.

Aanmelden

Deelname is kosteloos voor werkgevers.
U kunt zich aanmelden via: http://www.utrechtbereikbaar.nl/Seminar