Introductie Next Mobility

Almere, 7 oktober 2014 – Tijdens de Ecomobiel Beurs in Rotterdam Ahoy op 7 en 8 oktober wordt een nieuwe, innovatieve speler gepresenteerd op het gebied van integrale duurzame mobiliteitsoplossingen: Next Mobility. Binnen het samenwerkingsverband van Next Mobility worden expertise en jarenlange ervaring op verschillende deelgebieden van duurzame mobiliteit bijeengebracht.

Aan de coöperatieve vereniging nemen deel: Breed EV (dochter van Breedveld & Schröder, Almere, http://www.breed.nl), Van Vuuren Electrotechniek (Beverwijk, http://www.vuuren.nl), Toned BV (Den Bosch, http://www.toned.nl/) en Mobility Managers (Houten, https://www.mobilitymanagers.nl/).
Gezamenlijk vormen zij een solution provider die onafhankelijk van leveranciers en fabrikanten optreedt als adviseur en intermediair als het gaat om integrale mobiliteitsvraagstukken, van planvorming tot implementatie.

Next Mobility richt zich op grootschalige projecten van bedrijven en instellingen, overheden, bedrijvenparken en parkeergarages. Concreet gaat het om installatie en onderhoud van laadapparatuur t.b.v. elektrisch vervoer, 24 uur service en ontsluiting via laadpassen, gecombineerd met andere vormen van duurzame mobiliteit (OV, fiets, shuttle etc.). Enkelvoudige aanschaf van apparatuur en andere vormen van dienstverlening verlopen rechtstreeks via een partner. Zo heeft Mobility Managers haar ecoGO-concept in de samenwerking ingebracht.

U vindt Next Mobility op stand nr F022 van Breed EV. Meer informatie over Next Mobility: www.nextmobility.nl

Oprichters Next Mobility

Op de foto: officiële bezegeling van de samenwerking op 24 september jl. Vlnr: Buck Jüch (Toned BV), Jerry van Zundert (Breed EV), Cees Oostrom (Mobility Managers), Hans Marsé (Breed EV), Harald van Vuuren (van Vuuren BV) en Andreas Lundgren (Breed EV)