Park concepts en Mobility Managers sluiten samenwerkingsovereenkomst

Utrecht, 26 mei 2014 – Mobility Managers en Park concepts® hebben met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst de voorgenomen samenwerking bevestigd. De partijen gaan de krachten bundelen waar het gaat om een nieuwe unieke wijze van parkmanagement. De expertise van Mobility Managers wordt ingezet waar het gaat om specifieke mobiliteitsvraagstukken.

Ondertekenen Park concepts

Park concepts® is een initiatief van de HD groep gericht op het ontwikkelen van integrale en duurzame voorzieningen, services en dienstverlening op kantorenlocaties, bedrijventerreinen en winkellocaties. Vanuit dit concept worden als hospitality- en regieorganisatie diensten en producten aangeboden aan gebiedsontwikkelaars, VvE’s, beleggers en gebruikersgroepen.

Mobility Managers heeft jarenlange ervaring op het gebied van mobiliteitsmanagement. Gerichte maatregelen dragen bij aan de waardering van een bedrijventerrein, het verbeteren de bereikbaarheid, zijn kostenbesparend en reduceren CO2. Mobility Managers brengt de situatie in kaart en regelt via Mobility Card Services de implementatie. Denk aan het in gebruik nemen van e-scooters, het faciliteren van poolauto’s, het invoeren van een vervoerspas of het schrijven van een professioneel vervoerplan volgens de eisen van het BREEAM duurzaamheidscertificaat. De samenwerking heeft geleid tot een unieke mobiliteitspas die Park concepts® aanbiedt op werklocaties.

De samenwerking tussen Park concept® en Mobility Managers geldt voor zowel bestaande als nieuwe terreinen. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van het terrein of de kantorenlocatie, worden maatwerkoplossingen geboden op het gebied van mobiliteit. Het resultaat is winst uit mobiliteit, zowel voor de verhuurders als voor de gebruikers.

Cees Oostrom (Mobility Managers): ‘We kijken uit naar de samenwerking met Park concepts® en zijn er van overtuigd dat we als partner met onze expertise een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het pakket van diensten dat Park concepts® aanbiedt.’

Alex Limburg (Park concepts®): ‘De samenwerking met Mobility Managers is een prachtige aanvulling op ons full service concept voor werklocaties, die met de keuze voor Park concepts® onderscheidend worden, hun aantrekkingskracht behouden en dus duurzaam op niveau worden gebracht en blijven.